Kütyüdoki kérdés

Tisztelt Kütyüdoki!

Egy 2003-as Seat Arosa sport tulajdonosa vagyok, amelyet egy ősrégi Kenwood 1 DIN-es fejegységgel vettem anno, ezt szeretném lecserélni, és ehhez kérném a tanácsát.
Mindenképpen egy 2 DIN-es fejegységben gondolkodom, láttam már beépítve képen ebbe a típusba – így azt gondolom egy megfelelő beépítőkerettel kivitelezhető (de nyugodtan javítson ki, ha esetleg tévednék benne). A típus kiválasztásánál vagyok gondban, az árfekvés nagyjából adott, a tudásban teljesen hétköznapi igényeim lennének: érintőképernyő, USB csatlakozó, Bluetooth (a kihangosító miatt), mechanika nélküli kivitellel. A Pioneer MVH-AV290BT típuson akadt meg eddig a szemem, de mivel nem vagyok szakértő benne, így szeretném kikérni a véleményét, Ön mit gondol erről a típusról, esetleg ajánlana-e mást helyette, hasonló árban. Tisztában vagyok azzal, hogy ez egy alap kategória, amelytől csodákat ne várjon az ember – de nem is koncerttermet szeretnék a kocsiban, csak élvezhető hangzást, józan kereteken belül.
A másik kérdésem ezzel kapcsolatosan, hogy első körben mennyire érdemes kicserélni a gyári hangszórókat, illetve milyen árkategória az, vagy esetleg típus a fent említett fejegységhez kapcsolódóan, amely már észrevehető hangzásbeli különbséget eredményezne? Mivel az autó mérete kicsi, így nem szeretnék a gyárin kívül plusz helyet áldozni érte, meg kell elégednem az első ajtókba épített párral, illetve a két “csipogóval”.

Előre is köszönöm a válaszát, illetve a segítségét!

Tisztelettel:
Bedecs Károly